Programi - Kangoo Fit Dream & Gym
15756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Programi

Personalni i Polupersonalni Trening

Personalni trening je najbrži put da se dodje do rezultata. Prednosti koje ćete iskusiti u radu sa Personalnim Trenerom idu daleko dalje od svih vežbi koje možete odraditi sami.
Naš stručni tim instruktora je tu da ti pomogne – odaberi trenera i dopusti da te vodi ka cilju!
U okviru mesečne članarine ono što dobijate jeste prilagodjen program vežbi, adekvatan plan ishrane i stalni nadzor svog trenera. Personalni trening radite isključivo sami sa trenerom, dok polupersonalni možete raditi u paru, u troje ili najviše vas četvoro na istom treningu, po čemu se cena polupersonalnih razlikuje od personalnog.

personalni kangoo2
DSC02167
BSB_7972

Kangoo Jumps

Na jednom Kangoo Jumps treningu možete potrošiti u proseku od 1000 do 1500 kalorija, Kangoo Jumps oprema vam omogućava da nemate direktan udarac na kičmu, kolena i zglobove i samim tim štiti vaše telo. Ovim treningom možete smanjiti obim struka, celulit, podići gluteus i poboljšati svoj imunitet. Trening je osmismišljen od strane kanadskog dr Gregory Lekhtam koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidiom sporta i rekreacije. Prvi put je prezentovan u Parizu 1994. kao egzibicioni sport a danas dostiže ekspanziju širom sveta. Kangoo jumps je postao poznat kada je Kim Kardashian počela da trenira ovaj sport. Vlasnik Kangoo jumps obuće može sa njom da trći, skače, pleše, vežba aerobik i raznorazne vidove fitness vezbanja, kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru

nina kangoo1
Kangoo Jumps
44056831_1950426801741580_4796607042242478080_n

Tabata 

Tabata je trening sistem koji je razvio doktor Izumi Tabata iz Tokija. Posmatrajući i proučavajući različite vrste treninga shvatio je da se bolji rezultati postižu kroz treninge koji traju kraće. Tabata trening traje vrlo kratko , svega 4 minuta po vezbi. Ovo je vrsta aktivnosti koja istovremeno podiže izdržljivost i snagu, a sastoji se od niza različitih vežbi. Najveća prednost ovog načina treniranja jeste što veoma efektno podiže izdržljivost dok istovremeno razvija eksplozivnu snagu. Takođe oblikuje telo i pomaže u mršavljenju za kratak vremenski period.

img1534453515375
Nina Kangoo
DSC05001

Cardio Box

Cardio Box predstavlja visoko intenzivan trening inspirisan borilačkim veštinama koji se izvodi na džakovima. Kombinacija udaraca iz različitih borilačkih veština, najviše iz boksa i kik boksa, uz korišcenje ručne i nožne tehnike na džaku koje se uklapaju u jednostavne koreografije prilagodjene vezbačima, kako početnicima tako i onima koji su se susretali sa sličnim programima.
Cardio Boxing je trening visokog intenziteta gde se pravilno izvode udarci iz kick box-a. Kombinacijom treninga snage i kondicije postižu se značajni rezultati, kako u oblikovanju i zatezanju tela (redukcija telesne mase), tako i u dovodenju tela u maksimalnu fizičku spremnost. Tokom treninga kombinuju se udarci na džaku, kao i cardio vežbe van džaka. Na kraju treninga sledi parterni deo gde se izvode vežbe za trbušne i ledne mišicne grupe.

6M8A6235
6M8A6201
6M8A6244

Booty Up

Nešto potpuno drugačije!
Podignite guzu, zategnite butine i smanjite dosadni viseći stomak uz novi BOOTY UP trening!
Booty up predstavlja kombinaciju više treninga spojenih tako da pokreću čitavo telo, fokusirajući se na „kritični“ donji deo tela.

received_2048844201815660
Sandra booty up
Sandra booty up

Body Pump

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom cete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoce, a ujedno ojacati telo i samopouzdanje podici na viši nivo.
Želite snažno, oblikovano i fit telo, a da pri tom ne dobijete neželjeni obim? BODYPUMP može doneti rezultate kojima težite i transformisati vaše telo primenemom efekta ponavljanja.
BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leda. Koreografija je specificna za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišica.To znaci da dobijate izdužene mišice i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme!

6M8A6040
6M8A6054
6M8A6048

Rush Fit

RushFit je fitness rezim koji se sastoji iz dela CrossFit-a i Bootcamp-a.

 Trening RushFit-a se bazira na funkcionalnim pokretima koji uključuju mnoge elemente kao što su: intervalni trening visokog intenziteta, olimpijsko dizanja tegova, pliometrija, powerlifting, gimnastika, girje, kalistenika, strongmenske i druge vežbe.

Intenzitet je od suštinskog značaja za rezultate kao i rad pod određenim vremenskim periodom ili težinom. Konstantnom promenom različitih pokreta, i intenziteta dobijaju se sjajni rezultati u fitnesu.

Kangoo Fit (73 of 102)
IMG_4761
6M8A8338

Pilates Mat

Predstavlja tehniku pilates vezbanja na prostirci. Pilates je jedinstveni sistem vezbanja koji jaca i oblikuje misice, ispravlja drzanje tela, razvija gipkost i ravnotezu, ujedinjuje um i telo i usavršava oblik tela!Cilj pilates tehnike vezbanja je da aktivira duboke misice abdomena koji je potpora dobrom drzanju i preduslov zdrave kicme, a to se postize kroz pravilno izvodenje vezbi i pomocu kontrolisanog disanja! Dopustajuci odredjenim pokretima da  istegnu telo, istovremeno se rade vezbe snage!Pilates vezbe su prilagodjene svima, poboljšavaju opstu kondiciju i zdravlje, jacaju srcani misic,celu muskulaturu i uticu na dobro raspolozenje!

Call Now ButtonZakaži trening