Kristina Nina Mitrović - Kangoo Fit Dream & Gym
18204
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18204,page-child,parent-pageid-13822,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kristina Nina Mitrović

Datum rodjenja: 16.10.1991
Licencirani Operativni Trener Fitnesa, SRFS (Savez za Rekreaciju i Fitnes Srbije) – Personalni i Grupni “FBS workout” treninzi (Faster Better Stronger)

Dugogodišnji profesionalni instruktor grupno vođenih i personalnih treninga, kao i diplomirani profesor Engleskog jezika, FilFak u Nišu. Spojivši ove dve visokokvalifikovane profesije, omogućena joj je izvanredna platforma u sportskom i nastavnom radu sa inostranim državljanima.

Metodski oblikovati sportski trening znači odabrati one trenažne operatere koji odgovaraju postavljenim ciljevima treninga i individualnim sposobnostima sportista.

Svoje višestruko znanje o trenažnim procesima počela je sticati uporedo sa prvim slovima u osnovnoj školi, kada je i spoznala svoju neizmernu ljubav prema sportu baveći se: plivanjem (5god.), gimnastikom (2god.), plesom (3god.) odbojkom (4god.), aerobikom (16god.), Crossfitom (6god.), Weightliftingom (5god.) – Olimpijskim dizanjem tegova.
Učesnica je mnogobrojnih takmičenja u plivanju, Crossfit-u i Weightlifting-u, gde je ostvarila izvanredne rezultate osvojivši zlatne i srebrne medalje u različitim disciplinama.

Jedan od ključnih faktora za postizanje najvećih efekata dugotrajnog i srećnog života je pravilan i izbalansiran režim svakodnevnih navika, što predstavlja pravilnu ishranu, adekvatan odmor, izbegavanje štetnih navika i stresa, kao i redovna fizička aktivnost umerenog inteziteta i obima.

Svojim vedrim duhom, osmehom, ambicioznošću, strpljenjem, razumevanjem, stručnim znanjem i iskustvom u radu, pružiće vam veliku podršku i motivaciju da budete istrajni u ostvarenju svojih ciljeva. Učinite taj prvi korak zbog sebe, zbog svakog novog dana koji donosi nove izazove, nove borbe i nove pobede. Dodjite da se zajedno suprotstavimo svim izazovima, da zajedno osetimo pravu draž vežbanja.

Kontakt telefona: 066 007 966

Call Now ButtonZakaži trening