Cardio Box - Kangoo Fit Dream & Gym
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

About This Project

Cardio Box

Cardio Box predstavlja visoko intenzivan trening inspirisan borilačkim veštinama koji se izvodi na džakovima. Kombinacija udaraca iz različitih borilačkih veština, najviše iz boksa i kik boksa, uz korišcenje ručne i nožne tehnike na džaku koje se uklapaju u jednostavne koreografije prilagodjene vezbačima, kako početnicima tako i onima koji su se susretali sa sličnim programima.
Cardio Boxing je trening visokog intenziteta gde se pravilno izvode udarci iz kick box-a. Kombinacijom treninga snage i kondicije postižu se značajni rezultati, kako u oblikovanju i zatezanju tela (redukcija telesne mase), tako i u dovodenju tela u maksimalnu fizičku spremnost. Tokom treninga kombinuju se udarci na džaku, kao i cardio vežbe van džaka. Na kraju treninga sledi parterni deo gde se izvode vežbe za trbušne i ledne mišicne grupe.
Date
Zakaži trening