Programi - Kangoo Fit Dream & Gym
15756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Programi

Personalni i Polupersonalni Trening

Personalni trening je najbrži put da se dodje do rezultata. Prednosti koje ćete iskusiti u radu sa Personalnim Trenerom idu daleko dalje od svih vežbi koje možete odraditi sami.
Naš stručni tim instruktora je tu da ti pomogne – odaberi trenera i dopusti da te vodi ka cilju!
U okviru mesečne članarine ono što dobijate jeste prilagodjen program vežbi, adekvatan plan ishrane i stalni nadzor svog trenera. Personalni trening radite isključivo sami sa trenerom, dok polupersonalni možete raditi u paru, u troje ili najviše vas četvoro na istom treningu, po čemu se cena polupersonalnih razlikuje od personalnog.

personalni kangoo2
BSB_7966
BSB_7972

Prenetalni Pilates

Pilates kao izbor vezbanja u trudnoci idealan je jer poboljšava cirkulaciju, smanjuje tegobe nastale hormonski promenama i rastom stomaka, poboljšava raspolozenje, odlično je rešenje za “teške noge” sklone oticanju i grčevima. Pored toga pilates tehnika disanja moze pomoći trudnicama da se oslobode napetosti i stresa.Najvazniji benefit pilatesa je to što olakšava porodjaj i period oporavka nakon trudnoće i porodjaja.

84231055_811546272645713_1859664480607141888_n
84189326_174168750581336_1464195913604923392_n
83002398_396059444566540_8865480589696827392_n

Kangoo Jumps

Na jednom Kangoo Jumps treningu možete potrošiti u proseku od 1000 do 1500 kalorija, Kangoo Jumps oprema vam omogućava da nemate direktan udarac na kičmu, kolena i zglobove i samim tim štiti vaše telo. Ovim treningom možete smanjiti obim struka, celulit, podići gluteus i poboljšati svoj imunitet. Trening je osmismišljen od strane kanadskog dr Gregory Lekhtam koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidiom sporta i rekreacije. Prvi put je prezentovan u Parizu 1994. kao egzibicioni sport a danas dostiže ekspanziju širom sveta. Kangoo jumps je postao poznat kada je Kim Kardashian počela da trenira ovaj sport. Vlasnik Kangoo jumps obuće može sa njom da trći, skače, pleše, vežba aerobik i raznorazne vidove fitness vezbanja, kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru

IMG_3662
Kangoo Jumps
Kangoo Fit (10 of 102)

Body Pump

BODYPUMP je jedinstvena formula kojom cete oblikovati figuru i izgubiti višak masnoce, a ujedno ojacati telo i samopouzdanje podici na viši nivo.
Želite snažno, oblikovano i fit telo, a da pri tom ne dobijete neželjeni obim? BODYPUMP može doneti rezultate kojima težite i transformisati vaše telo primenemom efekta ponavljanja.
BODYPUMP koristi efekat ponavljanja kako bi vam priuštio izvajana ramena, definisane bicepse i tricepse, snažne i vitke noge, snažnu zadnjicu i stabilna leda. Koreografija je specificna za svaku od oblasti tako da topite više masti, sagorevate kalorije i bivate snažniji bez prenaglašenog bildovanja mišica.To znaci da dobijate izdužene mišice i zategnutu, snažnu muskulaturu, i to za kratko vreme!

6M8A6040
6M8A6054
6M8A6048

Pilates Mat

Predstavlja tehniku pilates vezbanja na prostirci. Pilates je jedinstveni sistem vezbanja koji jaca i oblikuje misice, ispravlja drzanje tela, razvija gipkost i ravnotezu, ujedinjuje um i telo i usavršava oblik tela!Cilj pilates tehnike vezbanja je da aktivira duboke misice abdomena koji je potpora dobrom drzanju i preduslov zdrave kicme, a to se postize kroz pravilno izvodenje vezbi i pomocu kontrolisanog disanja! Dopustajuci odredjenim pokretima da istegnu telo, istovremeno se rade vezbe snage!Pilates vezbe su prilagodjene svima, poboljšavaju opstu kondiciju i zdravlje, jacaju srcani misic,celu muskulaturu i uticu na dobro raspolozenje!

Sanja

Pilates Barre

Pilates barre je jedinstvena kombinacija baleta i pilatesa koja se izvodi uz baletsku šipku. Baletska šipka (barre) služi kao pomoć za održavanje ravnoteže dok se izvode mali, izometrijski pokreti koji postizu elegantni tonus mišića. Barre tehnika je bazirana na većem broju sitnih ponavljanja koji pobuđuju mišiće na potpuno drugačiji način. Jedna od osnovnih karakteristika barre tehnike kao i pilatesa je stabilizacija karlice, aktivacija “cora” kao i aktivacija svih mišića od dubokih do površinskih , pa se na taj način ispravlja postura tela, dobija se neosporna izdržljivost, flexibilnost i gracioznost. Pilates barre u kratkom roku podiže i učvršćuje glutealne mišiće, jača noge, stomak i leđa. Iako se intenzitet treninga može prilagoditi formi vežbača, ovo nije lagan trening. Barre je 1959 godine osmislila nemačka balerina Lotte Berk posle povrede leđa. Uspela je da napravi program vežbi koji spaja njenu rehabilitacionu terapiju sa baletskom tehnikom, tako da nam je omogućila način vežbanja za gipko, baletsko telo čak iako nismo imale nijedan čas baleta.

LEGS + CORE

To je grupni fitness program srednjeg i visokog intenziteta koji stavlja focus na vežbe nogu, gluteusa i core misica, tj. misica koji daju potporu kicmi.
Prednosti:
– Ojačava abdominalnu i lumbalnu strukturu mišića koji su uključeni u svakom pokretu i poboljšava prenos snage do i od ekstremiteta
– Poboljšava kičmenu kontrolu i izdržljivost
– Potpora je težinskim treninzima 
– Pomaže u prevenciji povreda 
– Jača i poboljšava stabilizaciju torzoa
– Može ubrzati respiratornu funkciju
– Poboljšava držanje tela
– Otklanja bolove u donjem delu leđa koji su uzrokovani čestim i dugotrajnim sedenjem
Preporučuje se:
1. Osobama koje vole intenzivan trening 
2. Osobama koje žele da povećaju tonus mišića i rade na kondiciji
3. Osobama koje vole da vežbaju u grupi
4. Osobama koje su neaktivne i dugo sede u toku dana 
Ovim treningom cete ojacati mišice nogu, trupa i mišice sedalne regije.
Termini uto cet ned18h

Power fit 

To je drugačiji vid treninga namenjen i ženama i muškarcima.
Obuhvata vežbe koje dovode do jačanje celog tela, izgradnji mišića, poboljšanju rada kardiovaskularnog sistema, efikasnijeg sagorevanja masnih naslaga, samim tim i gubitak viška kilograma.
Powerfit trening je intezivan, intervalni trening koji se sastoji od miksa cardio vežbi i vežbi snage.
Pomoću Powerfit treninga savladavate prepreke, jačate samopouzdanje i poboljšavate izdržljivost, fleksibilnost i kordinaciju.
IMG-20221215-WA0004
IMG-20221215-WA0005
IMG-20221215-WA0002

COMBAT WORKOUT

Grupni treninzi ,,COMBAT WORKOUT” funkcionisu kombinaciji velikog aresenala tezinskih vezbi, vezbi sa rekvizitima i boksa : 
Benefiti Combat workout- a :
1. Dobra fizicka i kondiciona forma
2. Kompleksnost i dinamickost treninga
3. Poboljsanje i dobrinos mentalnog zdravlja
3. Ucenje novih vestina